Skip to content

Dostava

Vsa naročila, oddana med delavnikom do 12. ure so odposlana še isti dan v primeru plačila po povzetju ali plačila preko kreditne kartice. Naročila s plačilom po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na naš bančni račun. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan.

Po oddaji naročila boste na vaš e-naslov prejeli potrdilo o naročilu. V trenutku, ko prejmete potrdilo o naročilu je kupoprodajna pogodba med vami (kupcem) in nami (prodajalcem) nepreklicno sklenjena. Kupoprodajna pogodba se hrani v obliki računa na sedežu podjetja.

Stroški dostave:

  • Osebni prevzem.
  • Dostava Pošta Slovenije do objekta 9,99 EUR.
  • Dostava Tripex po dogovoru.

Prosimo, da ob naročilu navedete točen naslov za dostavo in kontaktno telefonsko številko, kjer ste dosegljivi večino časa. Prosimo tudi, da ob predvidenem datumu dostave zagotovite prisotnost na naslovu, ki ste ga navedli. V nasprotnem primeru vas bo dostavni kurir kontaktiral na vašo telefonsko številko in se skušal dogovoriti glede časa dostave. V kolikor ne boste dosegljivi, vam bo kurir na vašem naslovu pustil obvestilo o neuspešnem poskusu vročitve in telefonsko številko, na katerega ga lahko pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo.

Back To Top