GORENJE NRK6192AS4 hladilnik z zamrzovalnikom

479.90

Kombiniran hladilnik Gorenje NRK6192AS4. Hladilnik ima NoFrost, MultiFlow, hlajenje, LED osvetlitev, 2 stekleni polici, CrispyZone, FreshZone, 39 dB.

Opis

Opis izdelka

Kombiniran hladilnik Gorenje NRK6192AS4. Hladilnik ima NoFrost, MultiFlow, hlajenje, LED osvetlitev, 2 stekleni polici, CrispyZone, FreshZone, 39 dB.

 

Energijska učinkovitost – Do 40 % prihranka električne energije

Večja prostornina ne pomeni nujno večje porabe električne energije. Aparati imajo poleg odlične toplotne izolacije izboljšano tesnjenje vrat, vgrajene najsodobnejše komponente hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo znižuje na minimum. Izbirajte med najbolj varčnimi aparati energijske učinkovitosti ter prihranite več kot 40 % električne energije. 15 in več let stari aparati porabijo tudi do trikrat več energije kot novi. Z izdelki, ki skozi življenjsko dobo aparata znatno varčujejo z električno energijo, si skupaj z vami prizadevamo ohranjati okolje za naslednje generacije.

 

Tehnologija NoFrost Plus – Nič več odtaljevanja, nič več izsušene hrane

Sodobna NoFrost Plus tehnologija v zamrzovalnem delu preprečuje nastajanje leda in nabiranje sreža na živilih ter v hladilnem delu preprečuje, da bi se hrana izsušila, saj ohranja njeno vlažnost in svežino. Tako omogoča varčno delovanje, večjo preglednost in popolno izrabo prostora, hkrati pa ni več zamudnega odtaljevanja in čiščenja.

 

 

Predal CrispZone s HumidityControl – Sadje in zelenjava sta sveža, kot z vrta

Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 l ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti. S HumiditySlider lahko preprosto nastavite vlažnost in tako živilu še dodatno podaljšate življenjsko dobo.

 

 

Funkcija FastFreeze – Hitrejše zamrzovanje

Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24 °C. Ob vklopu deluje 50 ur in ohranja konstantno temperaturo, nato se samodejno naravna na normalno temperaturo zamrzovalnika – 18°C .

 

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
185
Širina [cm]
60
Globina [cm]
59.5
No frost
da
Cona svežine
da
Inverter motor
ne
Vrsta hladilnika
klasični
Vgradni
ne
Razred energijske učinkovitosti
E
Položaj zamrzovalnika
spodaj
Letna poraba električne energije [kWh]
243
Prostornina hladilni del [l]
207
Prostornina zamrzovalni del
93 l
Prostornina zamrzovalni del [l]
93
Klimatski razred
SN-ST: +10 do +38°C
Možnost zamenjave odpiranja vrat
da
Glasnost delovanja do (dB)
39 dB
Glasnost delovanja do [dB]
39
Odpiranje vrat
desno
Zmogljivost zamrzovanja v 24h (kg)
9 kg
Zmogljivost zamrzovanja v 24h [kg]
9
Garancija v letih
5
Go to Top