Pirolitična VGRADNA PEČICA GORENJE BPSX6737E13BG

519.99

BPSX6737E13BG GORENJE vgradna pečica je modernega dizajna spada v energijski razred A++, za čiščenje vam bo v pomoč piroliza

Opis

Opis in lastnosti

Upravljanje: IconLed
Vrsta izdelka: Vgradna pečica Piroliza
Mere (ŠVG): 59,5 59,5 56,4 cm

Linija: Essential Line
Energijski razred: A+
Barva izdelka: Črna
Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla
Material čelne plošče: Steklo
Material notranjosti vrat: Visoko kvalitetni EcoClean emajl

Učinkovitost
Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace 77 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Uporabni volumen pečice: 77 l
Maksimalna temperatura pečice: 300 C
Površina največjega pekača: 1.360 cm
Ravna steklena površina vrat: Odstranljiva ravna steklena površina vrat
HomeMade Plus kaminska oblika pečice: HomeMade Plus kaminska oblika pečice
PerfectGrill: PerfectGrill

Upravljanje
Upravljanje temperature: Elektronsko upravljanje
Oblika gumba: Pogrezljivi gumbi
Upravljanje: IconLed

Načini ogrevanja
Načini ogrevanja: Konvencionalno z ventilatorjem, Veliko infra grelo, Infra grelo in ventilator, Odtaljevanje, FastPreheat, GentleBake, Spodnje in zgornje grelo z dodatkom pare, Okroglo grelo z dodatkom pare, AirFry, Peka zamrznjenih živil, Pizza, Piroliza
AirFry: AirFry
Peka zamrznjenih živil: Peka zamrznjenih živil
GentleBake: GentleBake
Pizza: Funkcija pizza

Značilnosti
Tečaj vrat: SoftOpen in GentleClose tečaj vrat
SuperSize: SuperSize
ExtraSteam: ExtraSteam
Gratin: Gratin
Osvetlitev pečice: Zgoraj

Oprema
Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Sonda za meso MeatProbe: Sonda za meso MeatProbe
Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom s klik sistemom: Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom s klik sistemom

Varnost
Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice plus DC+
Temperatura pečniških vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro)

Enostavno čiščenje
Piroliza: Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo
Material notranjosti pečice in pekačev: Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači)

Tehnični podatki
Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,71 kWh (večsistemska), 0,97 kWh (konvencionalna)
Moč grila: 2.300 W
Priključna moč: 3,5 kW
Mere (ŠVG): 59,5 59,5 56,4 cm
Mere embaliranega izdelka (ŠVG): 62 66 67,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (minmax): 5656,4 5960 55 cm
Neto teža: 33,6 kg
Bruto teža: 35,6 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 3.500 W
Šifra: 738567
EAN koda: 3838782512513

AirFry: Sedaj lahko uživate v hrustljavi in okusni ocvrti hrani brez dodatnih kalorij. Metoda pečenja z vročim zrakom namreč ne zahteva maščob za doseganje hrustljave zlate skorje.
V kombinaciji s posebnim perforiranim pekačem (odvisno od modela), ki zajame jed iz vseh strani, lahko dosežete še bolje rezultate pečenja.
Primerno za manjše kose mesa, rib, zelenjave in vnaprej pripravljenih zamrznjenih izdelkov, kot so pomfrit in piščančji medaljončki.
BakeSensor: Z nadziranjem temperature znotraj jedi, BakeSensor vodi cel proces in aktivira alarm, ko je leta pečena.
BigSpace: Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna rešitev v oblikovanju omogoča večjo notranjost in v celoti je uporabljeno širino pečice. Na vsakem pladnju je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.
DC+ System: Sistem DynamiCooling učinkovito hladi zunanjost pečice in tako prepreči škodo, ki bi lahko nastala zaradi visoke temperature. V pečicah s sistemom DynamiCooling+, toplotni senzorji regulirajo hlajenje zunanjih sten, dokler temperatura ne pade na 60 C. To je še posebej priročno pri pečicah s pirolitičnim čiščenjem, ki dosežejo izredno visoke temperature.
ExtraSteam: Ta program ustvarja popolno okolje za peko z paro in zagotavlja, da bo vač kruh popolno vzhajal in imel popolno skorjico. Vse kar morate storiti je, da v plitev pladenj vlijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da opravi svoje delo.
FastPreheat: OptiBake pečica se segreje na 200 C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu.
Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
FrozenBake: Učinkovit program pečenja je idealna izbira za vso zmrznjeno hrano in predpripravljene jedi.
GentleBake: Ta funkcija je namenjena nežnemu, počasnemu in enakomernemu pečenju. Na ta način hrana ostane izjemno mehka in sočna. Primerno za pripravo mesa, rib ali peciva na enem nivoju.
Mehko odpiranje in zapiranje: Samo rahel dotik je potreben za tiho in mehko odpiranje in zapiranje vrat pečice.
Gratin: Opcija Gratin ustvari popolno skorjico na lazanji, mesu in gratiniranem krompirju in ostalih gratiniranih jedeh.
HomeMade oblika: Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti.
Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici.
Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.
PerfectGrill: Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.
Pizza funkcija: Program omogoča nastavitev temperature do 300 C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot.
Piroliza: Pirolitično čiščenje pri izredno visokih temperaturah najbolj učinkovito očisti vašo pečico, da bo le ta brezhibno čista. Za zagotavljanje varnosti se pečica med sami procesom zaklene. Po končanem čiščenju z vlažno krpo preostanke samo obrišete stran.
Snemljiva steklena vrata: Steklena vrata se lahko enostavno odstranijo, kar omogoči enostavnejše čiščenje in sijajen pogled v pečico.
Quadro Ultra CoolDoor: Posebna štirikratna zasteklitev vrat popolnoma izolira pirolitične pečice, zaradi česar so uporabnikom še bolj varne, zlasti če imajo otroke ali hišne ljubljenčke. Ker se toplota zadržuje v notranjosti, je poraba energije optimizirana, zaradi česar je pečica bolj prijazna do denarnice in okolja.
Energy class EU A+
1.Garancija 5 let

Go to Top