ZAMRZOVALNA OMARA BEKO RFNE448E35W

819.90

Zamrzovalna omara Beko RFNE448E35W se ponaša s prostornino nič manj kot 404 litrov, zaradi česar je zelo prostorna. Zamrzovalnik v kombinaciji s šestimi predali ponuja več kot dovolj možnosti za organizirano shranjevanje vašega zamrznjenega blaga. Če ste razpoloženi za hladno pijačo, vam bo prav prišel poseben pladenj za led Twist and Serve. Ta pladenj je namenjen kockam ledu, enostavno ga nagnite, tako da kocke ledu enostavno in hitro končajo v vašem kozarcu. Poleg tega ima zamrzovalnik tehnologijo NoFrost, tako da ne nastane zmrzal in vam nikoli ni treba ročno odtajati naprave, ter funkcijo hitrega zamrzovanja, ki na novo dodane izdelke hitro pripelje na pravo temperaturo. Končno, antibakterijska notranja plast preprečuje rast bakterij.

Medtem ko druge naprave prenehajo delovati, ko temperatura okolice pade, naprave Beko še naprej delujejo pri temperaturah okolice do -15 ° C. Napravo lahko na primer nastavite v garaži ali drugem neogrevanem prostoru, ne da bi se shranjena hrana pokvarila.

Opis

LED osvetlitev

Uradni partner vseh, s (pre)polnimi hladilniki

 

Kadar je vaš hladilnik (pre)poln se hitro zgodi, da pozabite na vse skrite dobrote, ki se skrivajo v globinah vašega hladilnika. Zato je še posebej pomemben dober pregled nad shranjenimi živili, za kar pa potrebujete odlično osvetlitev. LED osvetlitev zagotavlja zelo čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev, kar se bo vsekakor poznalo tudi pri vašem kulinaričnem ustvarjanju in preudarni porabi hrane.

 

Freezer Guard

Freezer Guard

Vaš zaveznik v zimskih dneh.

 

Ali ste vedeli, da nekatere zamrzovalne omare v okolju pod 0 °C prenehajo delovati? Tehnologija »Freezer Guard« zagotavlja, da bo vaš zamrzovalnik brezhibno deloval tudi pri temperaturah vse do -15 °C.

Morda imate v kuhinji ali shrambi omejen prostor in je postavitev zamrzovalne omare poleg hladilnika v kuhinji neizvedljiva. Večja gospodinjstva posledično potrebujejo večjo kapaciteto, še posebej, kadar se pripravlja ozimnica domačih dobrot, ki je sestavljena iz zamrznjenega mesa, rib, sadja in zelenjave.

Če imate namen svojo zamrzovalno napravo namestiti v garaži, zimskem vrtu, zastekljenem balkonu, gospodarskem poslopju, ki je izpostavljeno nizkim temperaturam ali povsod tam, kjer temperature lahko padejo pod ledišče, je izbira te zamrzovalne omare odlična rešitev.

 

 

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner romantičnih večerov

 

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart™ invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.

 

Lastnosti

Neto prostornina zamrzovalnika (Lt) 404
No Frost Da
Invertni kompresor Da
Zmogljivost zamrzovanja (kg/24h) 20
Zmogljivost izdelave ledu (kg/24h) 0,8
Upravljanje Elektronsko
Št. predalov za zamrzovanje 6
Predelek za hitro zamrzovanje Da
Pladenj za ledene kocke Da
Ročni ledomat Ne
Zamenjava strani odpiranja vrat Da
Vrsta osvetlitve LED
Min. temp. okolice, potrebna za zadovoljivo delovanje (°C) -15
Ključavnica Ne
Osvetlitev Da
Garancija 2leti+3 leta jamstva

Varnost

Shranjevanje ob izpadu el.energije (h) 17
Alarm za odprta vrata Da
Varnostna ključavnica Ne

Poraba

Klimatski razred SN-T
Razred energijske učinkovitosti (Uredba (EU) 2017/1369) E
Povprečna letna poraba energije v kWh na leto (kWh/leto) (EU) 2017/1369 292
Emisije akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) 38
Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) C

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 1912x700x768
Go to Top