Skip to content

Pogosta vprašanja

Osebni dvig blaga?

Stranka ima možnost ob nakupu izdelka preko spleta, slednjega brezplačno prevzeti v fizični trgovini, ki se nahaja na lokaciji Bežigrajska cesta 7, 3000 Celje, Slovenija.

Dostava Tripex?

Dostava s strani podjetja Tripex je priročna, hitra in enostavna. Omogočamo vnos v stanovanje, priključitev in odvoz dotrajanih aparatov. Po potrebi in ob možnosti se lahko dostava opravi isti delovni dan kot je bil opravljen nakup. Trenutno je možnost dostave s strani podjetja Tripex na voljo samo v okolici Celja. Več o dostavi si lahko preberete tukaj.

Kako lahko plačam svoje naročilo?

Office omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu*
  • z nakazilom na račun Office po ponudbi/predračunu**
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club)*
  • z obročnim plačilom na 2 do 12 obrokov s kreditno kartico Visa Electron*
  • z Diners Club kartico do 36 obrokov

*Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun Office po ponudbi/predračunu, pri čemer še vedno velja Cena.

**Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s stani uporabnika obvestite na tripex@tripex.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

Ali je nakupovanje v spletni trgovini varno?

Tripex uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Tripex v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Kako lahko unovčim kodo za popust?

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu preko spletne trgovine Tripex in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka, v našem e-obveščevalcu ali drugih medijih.

V primeru, da kupec izkoristi kodo za popust, a naročilo s koriščeno kodo kasneje sam prekliče po lastni volji, do nove ugodnosti z naslova te kode ni več upravičen.

Uporaba kode za popust:

Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Vrednost vašega naročila mora biti vsaj 1,00 EUR višja od vrednosti kode za popust. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Na blagajno. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.

V istem koraku v polje Darilni bon, promocijska koda, koda za popust vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb Uporabi. V primeru, da želite istočasno izkoristiti več kod za popust, jih v polje vnesite istočasno in jih ločite z vejico ali presledkom. Nato kliknite gumb Uporabi.

Za nakup enega artikla je možno uveljaviti le eno kodo za popust. Število kod za popust ne sme presegati števila naročenih različnih artiklov (na primer: ob naročilu 4 artiklov lahko sočasno uporabite največ 4 različne kode za popust).

Ko vpišete kode za popust, se vrednost kod za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku – Povzetek naročil. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.

Kombinacija različnih oblik ugodnosti (koda za popust, promocijska koda in bonus) znotraj istega naročila ni mogoča.

Back To Top